Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.

Misyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere karşı çözüm üretebilen bireyler yetiştirmenin yanında okulun fiziki şartlarını en iyi duruma getirerek, karşılaşılabilecek problemleri en aza indirip eğitimde kaliteyi artırarak dünya standartlarında bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %36
Sportif Etkinlikler: FUTSAL MASA TENİSİ ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB ERASMUS +
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA AÇIK İHL MEVCUTTUR. AKTİF 103 ÖĞRENCİ BULUNMAKTADIR.

Telefon - Okul 03743116041

WEB - https://geredeihl.meb.k12.tr

Adres - KİTİRLER MAH. ATATÜRK BUL. EYÜP ÖZDEMIR IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 74 İÇ KAPI NO 1 GEREDE / BOLU

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Gerede ilçesinin Bolu merkeze uzaklığı 54 km, Ankara´ya 136 kilometredir. İlçemizde Kaloriferli evlerin kiraları 300-500 Tl aralığında, sobalı evler ise 200-350 Tl aralığındadır.

Ulaşım MERKEZ BULVAR ÜZERİ KOLAY ULAŞIM GÜZERGAHI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE BOLU´YA 54 KM UZAKLIKTA