Mesleki Tatbikat Kulübümüzün Çalışmaları

26.01.2022 150

Mesleki Tatbikat / Çalışmalar kulübü

Mesleki Tatbikat Kulübümüz; imamlık, müezzinlik,vaizlik gibi uygulamalarla hem sosyal çevrenin İmam Hatip Liselerinden beklentilerine cevap vermek hem de öğrencilerin mesleki bilgi ve becerileri ile okul kültürünü kazanması için çalışmalarına devam etmektedir. Mesleki Tatbikat Kulübü kulüp yıllık planı çerçevesinde aylık toplantılar gerçekleştirilmiştir. Kulüp çalışmaları ve hedefleri hakkında öğrencilere bilgi verilerek, kulüp görev dağılımı yapılmıştır. Mesleki Tatbikat Kulübü çalışma planına uygun olarak imamlık, müezzinlik ve Kur'an-ı Kerimi güzel okuma çalışmaları sınıflarda, okul mescidinde ve mesleki tatbikat yapılan camiilerde danışman öğretmenler ve meslek öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler ile uygulamaya başlanmıştır.

Mesleki Tatbikat Kulübü olarak, İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen "Genç Muhafızlar" Hafızlık Yarışmasında okulumuzu temsil edip 1.olarak ilimizi Bölge Yarışmasında temsil etmeye hak kazandık. " Genç Hatipler "   Hutbe Okuma Yarışmasında ise il 2'ncisi olarak okulumuzu ve ilçemizi gururla temsil ettik.

26-01-2022

26-01-202226-01-202226-01-202226-01-202226-01-2022